DIEPENVEEN – Vind je het leuk om maatschappelijk actief te zijn, heb je bestuurderskwaliteiten en wil je die inzetten bij een vereniging die actief is op sociaal terrein? Dan zijn we op zoek naar jou!

De VHD is al sinds 1976 actief in Diepenveen en biedt hulp aan inwoners van Diepenveen. Als bestuurslid/penningmeester houd je je bezig met algemene zaken en er is een kleine taak wat betreft financiën. Dit zal niet veel tijd in beslag nemen. Voor de hulpvragen zijn coördinatoren aan het werk. We hebben regelmatig contact met Gemeente, diverse beroepsorganisaties en andere vrijwillige organisaties.

Als je het leuk vindt om ons in het dagelijks bestuur bij te staan of meer informatie wilt, dan horen we graag van je! Je kunt contact opnemen met de huidige penningmeester Fré Weulink, tel. 0570-591740 of met het secretariaat via vhddiepenveen@outlook.com.

Daarnaast zijn we op zoek naar vrijwilligers. Wij zoeken maatjes die bij mensen op bezoek gaan, ze begeleiden bij een ommetje met de rollator of meegaan bij een boodschap. Hiervoor kunt u contact opnemen met Ineke van Kesteren op tel.nr 06-20266077.