DIEPENVEEN – In februari 2009 heeft Heidi ter Veer-Ensink de kapsalon aan de Draaiomsweg in Diepenveen overgenomen en daar haar eigen draai aan gegeven. Turnaround Haar & Beautysalon is nu 12,5 jaar onderweg en inmiddels een begrip in de wijde omgeving.

Heidi heeft na vele jaren ervaring 12,5 jaar geleden de stap gemaakt naar een eigen salon. Ze is blij dat ze de stap gemaakt heeft en kijkt tevreden terug: “We hebben een superleuk team en onze trouwe klanten komen uit Diepenveen en wijde omgeving. In die 12,5 jaar tijd is er veel gebeurd, maar de combinatie van kwaliteit en gezelligheid is altijd overeind gebleven. Onze klanten waarderen dat en blijven daarom terugkomen. Daar geniet ik van, daar doe ik het voor en dat is de reden dat ik met heel veel plezier en supertrots terugkijk op deze jaren en onze klanten en mijn personeel enorm dankbaar ben!”

De klant staat centraal

Turnaround is een moderne salon en werkt met een digitaal afspraken systeem zodat de klant zelf 24/7 een afspraak kan inplannen. Door het werken op afspraak en een goed ingewerkt en deskundig team, is de klant bij Turnaround altijd snel aan de beurt. “Bij ons is de klant geen nummer. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in de klant en geven onze klanten alle tijd & aandacht en een eerlijk & deskundig advies.”

De kwaliteit staat centraal

Bij Turnaround wordt gewerkt met hoogwaardige Italiaanse producten van het merk Z-One. Dit merk werkt met prachtige natuurlijke kleuren. Voor elk soort haar en/of haarprobleem is er een specifieke verzorgingslijn. Voor zowel de vrouw als de man. Voor de man zijn er daarnaast ook specifieke haar, baard- en huidverzorgingsproducten van Depot. Deze kwalitatief hoogwaardige producten passen bij de professionele uitstraling van de salon.

Naast de reguliere knip- en kleurtechnieken onderscheidt Turnaround zich met speciale technieken en materialen voor het knippen van krullen. En er zijn speciale trainingen gevolgd voor het knippen en scheren van de moderne man. Daarom is er tijdens de laatste verbouwing ook een speciale “barber” hoek in de salon gecreëerd.

Professioneel team

Van de medewerkers bij Turnaround wordt verwacht dat zij zich actief blijven scholen en ontwikkelen. Daarom is Turnaround ook een erkend leerbedrijf en is er ruimte voor het opleiden van leerlingen en medewerker. “Het  kost veel tijd, maar ik vind het leuk om te zien hoe een (aankomend) styliste zich ontwikkelt.” aldus Heidi. “Het nadeel is alleen dat ze niet altijd bij ons blijven. De een kiest een andere richting en een aantal ontwikkelt zich zo goed dat ze voor zichzelf beginnen. Maar daar ben ik dan ook wel weer trots op; daar hebben wij dan een steentje aan bijgedragen”.

Binnen het huidige team zijn drie haarstylistes vanaf het begin af aan trouw gebleven. Lizzy, Kobie en Karin vieren dus ook hun 12,5 jarig jubileum bij Turnaround. “Dit maakt dat er samen dus 4 jubilea worden gevierd, dat moeten we dus maar goed vieren met het team. Dat doen we letterlijk en figuurlijk met veel vocht” zegt Heidi. “En er is nog meer nieuws, we verwelkomen binnenkort een nieuwe haarstyliste.”

Vieren & Acties

“Maar we vieren ons jubileum natuurlijk ook met onze trouwe (en wellicht nieuwe) klanten. Want wie iets te vieren heeft trakteert. Daarom hebben we een aantal acties. Voor onze klanten hebben we vrijdag 20 en zaterdag 21 augustus een lekkernijtje bij de koffie en/of een lekkere bubbel met hapje. En elke klant maakt tot 1 november kans op een gratis product bij een behandeling. Maar dat is nog niet alles. We hebben acties waarbij diverse leuke prijzen zijn te winnen, zoals 1 jaar gratis naar de kapper, een gratis turnaround en diverse gratis producten. Na deze rare periode is het leuk om weer te kunnen genieten en iets voor onze klanten te kunnen doen.” aldus een blije eigenaresse. Op de website www.turnarounddiepenveen.nl en de facebookpagina zijn de acties terug te vinden.