OKKENBROEK – Zondag 5 september organiseren we het nieuwe jaarlijkse fiets evenement Okkenbroek Fietst! Om dat te vieren worden dit jaar, samen met kunst van hier tot ginder, een aantal theatervoorstellingen gegeven op een plek langs de route. Okkenbroek houdt van fietsen! Al ruim 25 jaar kent Okkenbroek de “Freek Kleiboer” gezinsfietstocht en alweer bijna 10 jaar is er ook “Bert Stam’s” 200 van Okkenbroek. Vanaf dit jaar gaan we gezamenlijk verder onder de naam “Okkenbroek Fietst!” waarbij voor iedereen een leuke fietstocht is uitgezet.

De volgende routes zijn uitgezet:
Recreatief met een uitgeschreven route, waarbij starten mogelijk is vanaf 10.00 uur
– 12 km fietstocht voor de jeugd.
– 40 km recreatieve tocht.

Sportief met een GPX route, waarbij starten mogelijk is vanaf 07.00 uur
– 55/70/75 km sportieve tochten.
– 200 km sportieve tocht (bestaande uit 3 lussen van 60/65/75 kilometer). Om 07.00 uur vertrekt er een georganiseerde groep om 200 kilometer te fietsen, maar individueel starten is ook mogelijk!

De GPX bestanden worden t.z.t. gepubliceerd op Okkenbroek.net en onze Facebook-pagina. De fietstocht komt langs de “Amuse van hier tot ginder”, een verrassende aaneenschakeling van theater en muziekvoorstelling op het kampeerterrein Oostermaet.

Starten vanaf Dorpshuis Ons Centrum. Adres: Oerdijk 141 in Okkenbroek. Inschrijving is dit jaar gratis! Bij het start en rustpunten is koffie, thee en (fris)drank verkrijgbaar, uiteraard voor eigen rekening. Neem voor meer informatie contact op met de organisatie via okkenbroekfietst@gmail.com
Volg ons ook op Facebook: Okkenbroek Fietst!

Vorig artikelNieuw skatepark Rielerenk trekt veel jongeren
Volgend artikelEetbare struiken actie Deventer