DEVENTER – Op koopzondag 5 september wordt er in de binnenstad van Deventer de Deventer Mazzelmarkt georganiseerd.

Ben jij nog op zoek naar een toffe jeans? Een nieuw servies? Of een gave nieuwe tas? Je shopt het allemaal tijdens deze knotsgekke grote binnenstadopruiming! Aan de mazzelmarkt nemen diverse winkels deel, van kledingwinkels tot woonwinkels en schoenenwinkels tot kunstgalerieën. Alle deelnemende winkels bieden je de mooiste items aan met minimaal 50% korting.  Je herkent de deelnemende winkels aan de Deventer Mazzelmarkt poster welke zij op de etalage-ramen hebben geplakt.

Ben je nieuwsgierig welke winkels deelnemen aan de Deventer Mazzelmarkt? Kijk dan op deventer.info/mazzelmarkt.

Let op, je kunt de afgeprijsde items in de deelnemende winkels shoppen tijdens de reguliere koopzondag-openingstijden van de winkels!