DEVENTER – Op woensdagmiddag 22 september a.s. zijn groep 8 kinderen en ouders in vijf Etty Hillesum scholen welkom vanaf 14.30 uur. Eindelijk is het mogelijk om eens LIVE in de scholen te gaan kijken. Wel moet je je op tijd aanmelden.

Jaarlijks organiseert het Etty Hillesum Lyceum een Fietstour voor Groep 7 in mei. Maar deze kon  door corona niet doorgaan. In mei 2020 én in mei 2021 niet. Inmiddels zitten deze kinderen in Groep 8 en is het nieuwe schooljaar net begonnen. Nu staan de regels en omstandigheden in de VO scholen het wel toe dat zij op bezoek kunnen komen.

Het mooie van de Fietstour Groep 8 is dat je in één middag op 2 scholen kunt komen kijken, samen met een vriend(in) of een van je ouders. Je dient je wel aan te melden via www.ettyhillesumlyceum.nl

De eerste ronde is van 14.30 – 15.30 uur, en de tweede in een andere school, die je zelf uitkiest, van 16.00 – 17.00 uur. In elke school kun je rondkijken en een korte indruk krijgen. De echte informatieavonden zijn in november.

Alle informatieavond en openhuis data staan handig bij elkaar op de sites van Het Stormink (basis, kader, mavo, havo, atheneum en tweetalig onderwijs), De Boerhaave (havo-vwo), Arkelstein (praktijkonderwijs), Het Corberic (vrijeschool mavo en onderbouw havo/vwo) en De Marke (vmbo).

Bekijk hiervoor het speciale groep 7/8 menu. En de filmpjes op het scholenfilmpjes platform Etty in Beeld.