SCHALKHAAR – Het nieuwe seizoen is van start gegaan! We dansen en gymmen weer in ’t Haarhuus. Onze dames work-out groep traint dit seizoen in de gymzaal Polakkers (Zwaluwenburg Deventer). Uiteraard met inachtneming van de huidige coronaregels. We hopen op een mooi jaar waarin we ook weer kunnen optreden en misschien zelfs aan wedstrijden mee kunnen doen. De leidsters zijn in ieder geval vol enthousiasme begonnen met nieuwe dansen, zodat de dansers er straks helemaal klaar voor zijn!

We hebben altijd ruimte voor nieuwe leden. Heeft u of uw kind zin om te dansen kom dan eens een proefles meedoen. SVS Gym & Dans biedt twee gratis proeflessen aan. Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan info@svs-gym-jazz.nl.

De kleinste dansers (groep 1-2) hebben les op vrijdagmiddag. De andere kindergroepen (groep 3 t/m 7) op de woensdag. De tieners (vanaf groep 8) dansen op de donderdagavond.

Voor volwassenen biedt SVS Gym & Dans op maandagavond een work-out (Polakkers), op woensdagavond en donderdagochtend jazzdans en op donderdagavond gym (allemaal in ‘t  Haarhuus). Ook zijn er in de verschillende leeftijdscategorieën een Talentengroep en selectiegroepen.

Het volledige lesrooster staat op de website www.svs-gym-jazz.nl.