vrijdag, 3 februari 2023

Kom jij 10 weken trainen bij Go Ahead Eagles?

DEVENTER – Go Ahead Eagles heeft weer een gave en vernieuwde techniektraining module ontwikkeld voor alle enthousiaste voetballers en voetbalsters van 6 t/m 15 jaar! Kijk je er naar uit om dit najaar je voetbalvaardigheden verder te ontwikkelen?

Kom dan naar de Go Ahead Eagles TechniektrainingenbijColmschate ‘33! Ga snel naar www.ga-eagles.nl/techniektrainingen en schrijf je in!

Innovatief en vernieuwd trainingsprogramma 
Tijdens de vernieuwde 10-weekse cyclus trainen we iedere training op een specifiek thema binnen het (prof)voetbal. Denk hierbij aan: verdedigen en aanvallen (met-, en zonder bal) en omschakel-, en techniek oefeningen. De focus ligt op de persoonlijke ontwikkeling van deelnemers, dit meten wij door middel van testmomenten tijdens de trainingscyclus. De Go Ahead Eagles Techniektrainingen starten op vrijdagmiddag 1 oktober 2021, de trainingen vinden wekelijks plaats en duren 75 minuten per training. 

Doe jij mee? Ga snel naar www.ga-eagles.nl/techniektrainingen 

error: Content is protected !!