DEVENTER – “De jeugd heeft de toekomst”, zegt men vaak. Maar wat houdt die toekomst in, in het licht van zaken als global warming, corona en alle mogelijke crisis die ons nog zullen raken? En welke toekomst hebben de huidige en vorige generatie aan de jeugd van vandaag overgelaten? En ook: Hoe ziet de jeugd zelf haar toekomst? Deze en andere vragen komen aan de orde in het gesprek dat op zondag 26 september aanstaande vanaf 16.00 uur gevoerd zal gaan worden met 3 jongeren uit de Lebuinusgemeenschap, te weten: Oda van der Deure, Rieve Karens en Job Roelofs en jongerenwerker Daniël Koffeman.

Dit gesprek zal de aftrap zijn van een nieuw seizoen van het bekende Lebuinus Café dat bijna maandelijks geprogrammeerd zal worden. Voor dit jaar staan de volgende data al vast: 26 september, 31 oktober en 28 november, steeds van 16.00 tot ongeveer 17.30 uur. Het programma kent een wisselende vorm, maar beslaat steeds een uur met aansluitend een informeel samenzijn in café setting. Daarbij zal het steeds gaan om het goede gesprek over zaken die ons raken met gasten uit Deventer en omgeving.

De programma’s zijn, met inachtneming van de dan geldende coronamaatregelen, live te volgen in de Lebuinuskerk, maar ook steeds online via de website: www.lebuinuskerk.nl.

Noteer dus alvast in uw agenda: Zondag 26 september, 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur), Lebuinus Café, over ‘De jeugd heeft de toekomst’. Iedereen en vooral jongeren zijn van harte welkom!

Vorig artikelLaatste week spelen in de zandbak op het Grote Kerkhof
Volgend artikelTijdelijke stek op dezelfde plek “De Bloemendal” wordt gerenoveerd