APELDOORN – Street Jump is te vinden in Apeldoorn, waar jong en oud zich kan uitleven op wel tien verschillende stoere trampolinevelden. Spring op de trampolines en jump over obstakels, leef je uit in de Big Airbag, de Jumpcaroussel, het grote Ninja Parcours, enz. enz. Beleef er  tevens de sensatie van de Lasergame en ontsnap aan de waan van de dag.

Elke tweede donderdag van de maand is er Happy Jump Day met forse korting op het tarief.

Street Jump is vanaf 7 jaar. Kom je springen met kinderen jonger dan 7 jaar, dan zijn er special Mini-Jump uren. Op vrijdag/zaterdag 29/30 oktober van 18.00 – 21.00 uur is het ‘Halloween Fright Night’.  Kijk voor alle informatie en reserveren voor een ‘Halloween Fright Night’ op www.streetjumpapeldoorn.nl.

Nieuw: vanaf 25 oktober ook TanTum Freerunning

Freerunnen is vanaf 25 oktober 2021 onderdeel van de Tricks- & Jumplessen bij Street Jump Apeldoorn volgens het concept van Tantum Freerunning. Street Jump is daarvoor een samenwerking aangegaan met Rutger Schipper van Team Tantum (bekend van YouTube).

Freerunner en YouTuber Rutger Schipper opent de eerste twee lessen op maandag 25 oktober 2021. De nieuwe Freerun lessen zijn elke maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 18.00 – 19.00 en 19.00 – 20.00 uur. De eerste twee proeflessen zijn gratis. De abonnementhouders krijgen tijdens het regulier jumpen altijd het 2e uur gratis.

Wie op 25 oktober de eerste les met Rutger wil meemaken kan zich vanaf vrijdag 8 oktober opgeven via https://tantumfreerunning.nl.

Wie is Rutger?

Rutger Schipper heeft passie voor sport en probeert jeugd enthousiast te maken voor sport en vooral freerunning. Toen hij 14 was zag hij voor het eerst iemand een salto doen op straat en dacht dit wil ik ook kunnen. Nu freerunt hij al 6 jaar en is Apeldoorn de 7e plaats waar hij met zijn Tantum Freerunning een samenwerking aangaat met indoor trampolinepark Street Jump.