DEVENTER – Aanstaande zaterdag (16 oktober) speelt Go Ahead Eagles de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. Na welgeteld 587 dagen mogen we eindelijk weer aantreden in een volle Adelaarshorst en is iedereen weer ‘Home Again’! Graag nemen we je mee door de belangrijkste wedstrijdinformatie voor je bezoek aan Go Ahead Eagles – Heracles Almelo (aanvang 18:45 uur).

Go Ahead Eagles – Heracles Almelo is vrijwel volledig uitverkocht! Er zijn nog enkele losse kaarten vrijgekomen, die via deze link besteld kunnen worden.

Toegang tot De Adelaarshorst is weer mogelijk op vertoon van je seizoenkaart of een (online) bestelde losse wedstrijdkaart. Alle seizoenkaarthouders kunnen (eindelijk!) weer plaatsnemen in hun eigen vak op hun eigen stoel / staplek.

Vergeet vooral niet om je HomeAgain-shirt en HomeAgain-sjaal te tonen tijdens de spelersopkomst, zodat je mee kunt doen aan de Home Again Winactie! Word jij gespot door een van onze fotografen? Dan maak je kans op een wedstrijdshirt van de promotiewedstrijd tegen Excelsior! Heb je je HomeAgain-voucher nog niet verzilverd? Je kunt je HomeAgain-pakket aanstaande zaterdag in de Fanstore ophalen van 17:15 uur tot 18:45 uur (of vanaf het laatste fluitsignaal tot één uur na het laatste fluitsignaal, maar dan kun je uiteraard niet meer meedoen met de Home Again Winactie).