BATHMEN – Helaas, evenals vorig jaar zal ook dit jaar de intocht van Sinterklaas en zijn gevolg aan de Koersenbrug in Bathmen niet doorgaan. Maar de Sint en zijn gevolg komen wel naar het Cultuurhuus.

De huidige maatregelen omtrent Covid-19 en de richtlijnen van het RIVM hebben ons doen besluiten plan B uit de kast te halen.

Op zondag 14 november 2021 zijn alle kinderen t/m 7 jaar van harte welkom in Cultuurhuus  Braakhekke aan de Schoolstraat. De Sint en zijn Pieten zullen op een spectaculaire manier hun opwachting maken.

In verband met de te verwachten drukte en beschikbare ruimte moeten we de intocht tweemaal houden.

  • 1e blok voor kinderen t/m 4 jaar met zo nodig 1 begeleider.
  • 2e blok voor kinderen 5 t/m 7 jaar.

Het spektakel begint voor blok 1 om 13.00 uur einde plus/minus 14.00 uur. Zaal open 12.45 uur.

Het spektakel begint voor blok 2 om 15.00 uur einde plus/minus 16.00 uur. Zaal open 14.45 uur.

Ouders/begeleiders kunnen op vertoon hun QR-code in de foyer wachten, een drankje nuttigen en op beeldschermen het gebeuren volgen. De organisatie is zoals van ouds in handen van, Sinterklaas commissie Bathmen,  “Verenigde Bathmense Ondernemers (VBO) en 25 enthousiaste vrijwilligers”. Facebook www.facebook.com/sintinbathmen