DEVENTER – Vandaag zondag 24 oktober heeft op de Brink weer een betoverend gouden Herfstbrocante plaats. De Brink is hét stadsplein van Deventer, maar tevens één van de fraaiste pleinen van Nederland. Omzoomd met haar zonnige terrassen, lommerrijk groen en vallende bladeren uit fraaie kastanjes waan je je een Magische herfstdag lang in Franse ambiance als in de Provence. Verliefd slenterend of dansend over de herfstbrocante boulevard zie je spontaan bij één van de ruim 30 stands dat aparte stuk wat je al zo lang zoekt, wat deze zondag onvergetelijk maakt. Van lief, stoer & oud tót vintage, chic & stout!

Van stoere tuinbanken, opgeknapte Franse stoeltjes, tafellinnen, prachtige serviezen, bestek, glaswerk, oud speelgoed, schilderijen, hippe vintage kleding, zilver, sieraden, bouwmaterialen, lampen en deurklinken tot fraaie bustes en frêle korsetten. Van bohemien, retro en industrieel tot toffe avant-garde kitsch. Kortom een dag voor fijnproevers en liefhebbers van brocante en het Franse leven. Met esprit wordt de Brink een zondag lang omgetoverd in een vrolijk lint van kijk- en snuffelplezier. Pluk-de-dag tussen 10 en 17 uur.