DEVENTER – Muziek, dans, toneel, theater en een spel. Dat zijn de ingrediënten voor Deventer Levende Etalages op koopzondag 7 november tussen 13.00 en 16.00 uur in de binnenstad. Zo’n 40 winkeliers stellen hun etalage beschikbaar voor cultuur, muziek en gezelligheid.

Laat je dit jaar verrassen door acts in het thema ‘Deventer binnenstad speelt een spel’. Het concept is simpel. Amateurtheater, dans- en kunstgroepen staan in de etalages. Zij voeren de hele middags acts op die met het thema te maken hebben.

De flyer met daarop alle acts en een spel, voor kinderen tot 12 jaar, is op te halen bij alle deelnemende winkels. Je vindt een lijst met alle deelnemende winkels en meer informatie op deventer.info/levende-etalages.

Spel voor kinderen

Speciaal voor de jeugd is er die dag een spel uitgezet in de binnenstad. Om deel te nemen aan het spel kan er een flyer opgehaald worden bij de deelnemende winkels. Het doel van het spel is dat er in de etalages gezocht wordt naar letters. Zijn alle letters verzameld? Dan vormen deze samen een woord, dit is het eindpunt van het spel. Bij aankomst op deze locatie wacht hier een superleuke verrassing!

Deze zondag mag je niet missen in de Deventer binnenstad. Wij zien je graag op zondag 7 november