DEVENTER – Met de Sint in het land en de kerstdagen voor de deur, zijn de voorbereidingen voor de feestdagen begonnen. Een periode waarin we extra stil staan bij onze familie, vrienden en hetgeen waar we dankbaar voor zijn in ons leven. Maar ook bij mensen die wel wat extra warmte en liefde kunnen gebruiken. Dit jaar misschien nog wel meer dan andere jaren.

MIMIK wil daarom iets extra’s doen voor Deventenaren voor wie een extraatje niet zo vanzelfsprekend is. Dit jaar doneert MIMIK voor elke verkochte cadeaukaart een filmkaartje aan Stichting Present Deventer. Niet alleen leuk voor de ontvanger, maar ook voor een stadgenoot die wel een lichtpuntje kan gebruiken.

“Met onze kerstactie voor Stichting Present willen wij samen een lach verspreiden door Deventer,” zegt Rob van den Hove, Directeur MIMIK. “Uiteraard maken we er een gezellige middag met een mooie film en bijzondere ontmoetingen van voor Present Deventer.”
De waarde van de cadeaukaart wordt zelf bepaald door de gever (vanaf €5,00). In januari nodigt Stichting Present volwassenen en gezinnen, voor wie het niet vanzelfsprekend is om naar de film te gaan, uit voor een filmmiddag bij MIMIK. Ontmoeting en gezelligheid staan hierbij centraal.

Voor meer informatie, kijk op www.mimik.nl/feestdagen.

Vorig artikelVrijwilligersprijs 2021 uitgereikt (met video)
Volgend artikelGezocht – Bankmedewerkfraude Diepenveen (video)