DEVENTER – Zin in vers afgebakken, huisgemaakte broodjes belegd met verse ingredienten, een verse salade, vers fruit, diverse soorten koffie of verse Jus? Het kan bij PLUS Vosselman op de Beestenmarkt. De broodjes worden vers gemaakt in de winkel en de koffie of sap kun je zelf klaarmaken.

“We zagen steeds meer mensen in de winkel die voor de snelle trek broodjes kwamen halen die niet belegd waren. Vaak mensen die onderweg zijn naar het station om met de trein te gaan of in de buurt zijn. Daar spelen we nu op in om de broodjes al belegd aan te bieden. Alles is “To Go” dus ook de koffie, cappuccino en de verse Jus. Alle broodjes in de winkel zijn 2,50 euro per stuk en versgemaakt”. Tevens kunnen mensen het snel afrekenen omdat we sinds vorige week ook Scan& Go kassa’s hebben”, vertelt Herbert Vosselman, eigenaar van deze PLUS vestiging.

Mensen willen vaak snel wat halen voor de lekkere trek overdag, en dat kan vanaf nu bij PLUS Vosselman op de Beestenmarkt.