DEVENTER – De lokale commerciële radiozender voor Deventer, Koekstad Radio, heeft ook tijdens de feestdagen live programma’s. Iedere werkdag start de zender met de ochtendshow “Schoppema schopt je je bed uit” van 07.00 tot 09.00 uur. De laatste lokale nieuwtjes en de lekkerste muziek om de dag mee te beginnen. Deventer @work, de Koekbreak en Voortman’s Classics zijn er gewoon. Op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur is er een nieuw programma, Pascal’s Avonduren. Op vrijdag 24 december is er de Winterse 50. Van 11.00 tot 15.00 uur worden de 50 platen uitgezonden op Koekstad Radio door Rob Achterkamp, Jeroen Schoppema en Rick Malipaard. Koekstad Radio is te ontvangen via alle smartspeakers met de JUKE app of MyTuner radio app, via alle internet radio’s en op AM 675. Ook in de auto kun je Koekstad Radio dus ontvangen. Tot en met 26 december heel veel kerstmuziek. Op 25 en 26 december is Koekstad Radio het Kerst radiostation voor Deventer. Alleen maar kerstmuziek. Heeft u een kerstboodschap? Spreek deze in via de Koekstad Radio Whats App en zend deze door naar 06-14040298. Koekstad Radio wenst u fijne feestdagen en een gezond 2022