DEVENTER – Een uitspraak van Hein te Riele die sinds afgelopen maand weer herhaaldelijk wordt gebruikt. Niet essentiële winkels zijn gesloten om u als klant te ontvangen, maar middels “Click en Collect” mogen zij toch hun producten aan u verkopen. Ondernemers in Deventer hebben het zwaar, de koek is op in de koekstad. Daarom de oproep aan u om producten bij Deventer ondernemers te kopen en de landelijke websites te negeren. De binnenstad en winkelcentra in Deventer hebben u genoeg te bieden.

Bij de Deventer ondernemers kunt u online alles kopen wat u maar wilt. Is online bestellen te ingewikkeld voor u, dan kunt u een winkelier bellen met uw vraag? Hij of zij zet het product klaar voor u bij de ingang van de winkel en kan middels pin, contant of “tikkie” worden betaald. Maar wilt u het allemaal nog makkelijker en woont u in Deventer? Fietskoerier Deventer kan het ook gratis bij je thuis brengen. Ondersteun ondernemers in Deventer, zij maken de stad aantrekkelijk voor u om, wanneer het weer kan, een dagje winkelen zo leuk mogelijk te maken. Help elkaar, koop Deventer waar.