COLMSCHATE – De kaartverkoop van het concert van de Sallandse band Nie Wies in Gemeenschapshuis De Kuip van 12 maart 2022 is begonnen. Het is één van de vele evenementen uit het jubileumjaar van De Kuip in Colmschate. Want op 11 november 2022 is het 50 jaar geleden dat De Kuip werd geopend.

 De Kuip in Colmschate is nog steeds een veelzijdig buurthuis voor de gemeenschap van Colmschate en omstreken. De zalen bieden plaats aan heel veel activiteiten.  Sportverenigingen beoefenen diverse sporten in de sporthal: volleybal, badminton, taekwondo, gym en yoga. Orkesten, theatergroepen en koren repeteren in de oefenruimtes. Ook beschikt het over vergaderruimtes: zalen met gratis Wi-Fi, vergadertafel, beamer en koffie/thee arrangementen.

Live in De Kuip Nie Wies is één van de eerste grote evenementen waarmee het gemeenschapshuis haar 50-jarige bestaan viert. Nie Wies komt met een grote show in de sporthal van De Kuip. Want na afgelopen jaren zijn we toch allemaal wel toe aan een feestje!

Deze 4-koppige formatie brengt Rock & Roll uut Salland. Naast covers brengt de band ook haar eigen nummers uit als ‘Deerntjen van de merchandise’ of ‘De rodeo’. De kaartverkoop is inmiddels begonnen via 50jaar.de-kuip.nl/nie-wies/.

De kaarten kosten t/m 12 jaar € 7,50 en voor 13 jaar en ouder € 12,50. De deuren gaan op 12 maart om 20 uur open en het concert begint om 21 uur.

Meer informatie als ook het overige jubileumprogramma met het Open Huis, NLdoet, workshops, wandeltochten, expositie, Ladies Night en meer via https://50jaar.de-kuip.nl/. Gemeenschapshuis De Kuip is te vinden aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate.