Afgelopen 4 jaar heb ik de lokale politiek goed leren kennen in mijn rol als raadsvolger. Komende periode zet ik mijn ervaring graag in voor een leefbare en duurzame gemeente. Dat wil ik doen door duurzaamheid mee te nemen als fundament in alle besluitvorming. Om te zorgen dat er voor iedereen een geschikte woning beschikbaar is, zullen we niet alleen meer woningen moeten bouwen maar vooral ook moeten zorgen voor een gevarieerd aanbod. Niet alleen in Deventer, maar ook in de omliggende dorpen. Bij het aanleggen van die wijken zullen we moeten zorgen voor voldoende groen voor de nodige verkoeling. En als afsluiter ben ik van mening dat bij grote ruimtelijke veranderingen zoals bijvoorbeeld de energietransitie inwoners de kans moeten krijgen om mee te praten.

Vorig artikelGesprek met supporters en business partners GAE over 1/3 stadioncapaciteit
Volgend artikelWarner Hahn en Go Ahead Eagles in onderling overleg uit elkaar