DEVENTER – De voorlichters van het Duurzaamheidscentrum kijken er weer naar uit om mensen te ontvangen en te informeren over alles wat met duurzaamheid te maken heeft. Gratis en vrijblijvend.

In het centrum is informatie te vinden over allerlei vormen van duurzaamheid: van groene daken tot regenwater afkoppelen, van isoleren tot zonnepanelen. Vanwege de hoge energieprijzen is alles wat met energiebesparing te maken heeft bijzonder actueel.

Minstens zo belangrijk: het centrum biedt ook informatie over duurzaamheidsleningen en subsidies.

Verder starten de komende weken ook weer activiteiten. Zo beginnen binnenkort weer de infoavonden over energiebesparing, die in december werden uitgesteld vanwege de lockdown. Het duurzaamheidscentrum is mede organisator van twee verkiezingsdebatten over duurzaamheid met kandidaten voor de gemeenteraad, in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen: voor ondernemers op 3 maart  in de Gasfabriek, voor bewoners op 10 maart in de bibliotheek. Inschrijving is geopend.

Meer weten? Kom langs bij het Duurzaamheidscentrum of kijk op www.dcdeventer.nl.