Voel jij je geblokkeerd en kun je niet volledig jezelf zijn? Of voel jij je niet begrepen? Ben je daardoor vaak gefrustreerd, verdrietig of boos? Tijd voor verandering!

Laat je niet langer leven, maar pak zelf de regie over jouw leven. Je kunt met concrete oefeningen en eenvoudige technieken uit NLP grip krijgen op je gedachten en gevoelens en daarmee op je gedrag, zodat jij niet langer slachtoffer bent van de situatie, maar je eigen koers bepaalt. Het resultaat? Meer zelfvertrouwen, je dromen zien uitkomen, een diepere connectie voelen met de mensen om je heen, meer invloed krijgen op je stemming, een handleiding voor je brein en het allerbelangrijkste: jezelf durven zijn.

NLP gaat over het veranderen van belemmerende patronen naar effectieve patronen, dus naar patronen die je daadwerkelijk verder helpen. Met de toepasbare technieken die je leert tijdens onze NLP opleiding zet je blokkades voortaan feilloos om naar uitdagingen, waardoor er nieuwe deuren voor je opengaan. Innerqi Deventer, Zutphenseweg 55 Deventer. Tel 085 760 50 10