DEVENTER – Heb je zangervaring en heb je het samen zingen ook zo gemist in de coronaperiode, pak dan nu de draad weer op en kom kennis maken met ons vrolijke vrouwenkoor.

Heb je geen zangervaring en zou je toch eens willen zingen in een koor, kom dan eens kijken en luisteren of gewoon lekker meezingen bij ‘Viva la Musica’. Ons koor is laagdrempelig en iedereen is van harte welkom. Ontdek hoe fijn het is om ontspannend met anderen samen te zingen en een gevarieerd repertoire te ontdekken. Soms denken mensen dat ze niet kunnen zingen of ze hebben geen zin om ’s avonds de deur uit te gaan of er zijn andere argumenten om het niet te doen.  Waag de stap en kom langs.

Wij zingen elke dinsdagochtend van 10.00 – 12.00 uur met veel plezier.

In de coronaperiode hebben we buiten gezongen en als het te nat of te koud was online gerepeteerd, dat was niet ideaal maar zo hielden we toch voeling met de muziek en elkaar.  Sinds de laatste versoepelingen van 2022 mogen we weer binnen zingen in onze grote, geventileerde repetitieruimte.

Kom gewoon een of twee keer langs om te kijken, te luisteren, of mee te zingen tijdens een repetitie, dan kun je ervaren of het iets voor je is. En neem gerust een buurvrouw of vriendin mee

Het adres is Sportveldenlaan 1, 7412 AZ, in Deventer.

Voor meer informatie: kijk op www.vivalamusica-deventer.nl