DEVENTER – Koekstad Radio, het radiostation voor Deventer, komt met een nieuw sportprogramma op de maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur. De naam, Code Rood Geel. Het programma wordt gepresenteerd door de Go Ahead Eagles stadionspeaker Rob de Jong. Code Rood Geel staat onder andere in het teken van Go Ahead Eagles, er komen leuke gasten langs, terugblik op de gespeelde wedstrijd en vooruitblik met trainer, speler en supporter. Tevens een column van Erdan Ascipinar, een prijsvraag waarbij je een leuke Go Ahead Eagles prijs mee kan winnen, berichten uit “de Radiokamer”. Kortom een echt Rood/Geel sportprogramma op Koekstad Radio. Je luistert Koekstad via je smartspeaker (met de JUKE app), alle internetradio’s, www.koekstadradio.nl en via AM 675 in het Overijssel en de Achterhoek (Schalkhaar AM). Ook kun je live meekijken via de webcams in de studio via www.koekstadradio.nl/live. Je hoeft dus niks te missen van dit Go Ahead Eagles porgramma. De eerste uitzending is op 11 april a.s.