DEVENTER – Droom je al van je volgende vakantie? Het TUI logo, de welbekende TUI smile, hangt al jaren aan de gevel van TUI Deventer Centrum en lacht je toe. Nu we weer volop mogen reizen staat er een enthousiast team van ervaren reisprofessionals klaar om je te helpen bij het samenstellen en boeken van de mooiste reizen.

Er is een ruime keuze uit het eigen aanbod van TUI en ook reizen van andere aanbieders zijn bij TUI Deventer te boeken. Diana ten Lohuis zegt: ‘We merken dat in deze tijd onze klanten veel waarde hechten aan persoonlijk contact en advies. Het is fijn dat er een reisbureau in het centrum van Deventer gevestigd is, waar je naar toe kunt voor een passend reisadvies. Loop gerust binnen in onze inspirerende winkel, de koffie staat klaar!’

Check-in en maak kans op prijzen
Op vrijdag 8 en zaterdag 9 april organiseren wij een feestelijk weekend voor onze klanten. Kom deze twee dagen naar de incheckbalie in onze TUI Deventer winkel en ontvang hier je eigen boardingpas. Dan maak je kans op één van deze geweldige prijzen:

 6 x per dag per op beide dagen een reischeque ter waarde van € 50,00
 Vrijdag 8 april 1 x een driedelige kofferset
 Zaterdag 9 april 1 x een reischeque ter waarde van €250,00

Contactgegevens en openingstijden TUI Deventer Centrum
Iedereen is tijdens openingstijden van harte welkom in onze winkel. Een afspraak maken is niet nodig, loop gerust binnen. Liever digitaal contact? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek via videobellen.
TUI Deventer Centrum
Korte Bisschopstraat 4
0570-618941
deventer@tui.nl
Maandag t/m woensdag van 9.30-18.00 uur, donderdag van 09.30-20.00 uur, vrijdag 9.30-18.00 uur en zaterdag 10.00-17.00 uur