DEVENTER – Op zondagmiddag 3 april is er een wandeling door de nieuwe wijk Steenbrugge, waar de straten genoemd zijn naar Deventenaren die in de eerste helft van de twintigste eeuw een belangrijke rol speelden in het politieke en maatschappelijk leven van onze stad. Johan van der Veen neemt ons mee in de bewogen geschiedenis van het toenmalige Moskou aan de IJssel. We komen onder meer Heleen Ankersmit, Harm Kolthek, Johan Roebers en Rien Ditzel tegen.

Elke maandagochtend spelen we jeu de boules op de baan van Ludgerus. Een workshop bloemschikken organiseren we op woensdagmiddag 13 april, met als thema: pasen. Ans Peters legt ons alles stap voor stap uit, en materiaal is aanwezig.

De eerste fietstocht van dit jaar is op donderdagmiddag 21 april. Dit alles naast onze bestaande wekelijkse activiteiten. Een overzicht staat op de website.

Deventer Huisgenoten is een vereniging voor de hele gemeente Deventer. We vormen een levendig netwerk met zorg voor elkaar. Meer informatie op www.deventerhuisgenoten.nl of via 06-48646798