DEVENTER – Binnenkort start Collectie Overijssel met een nieuwe service: de bouwtekening van jouw huis als ontwerp voor een tatoeage. Vincent Robijn, directeur van Collectie Overijssel: “Iedere inwoner van Deventer en Zwolle die in een huis van voor 1970 woont kan een ontwerp krijgen van collectie Overijssel, om die bij een tattooshop zelf te laten zetten. Zo is je huis altijd bij je, ook als je niet thuis bent.”

Collectie Overijssel beheert originele bouwtekeningen van duizenden huizen in Deventer en Zwolle. De oudste tekeningen zijn meer dan 100 jaar oud. Voor iedereen die gaat verbouwen of wil weten wat de geschiedenis van zijn of haar huis is, zijn deze tekeningen online en op de studiezalen in Deventer en Zwolle gratis te bekijken. Binnenkort start Collectie Overijssel met een nieuwe service: de bouwtekening van jouw huis als ontwerp voor een tatoeage.

Vincent Robijn, directeur van Collectie Overijssel: “Voor veel mensen is hun huis een belangrijk onderdeel van hun leven en van hun identiteit. Het is een plek waar hart en ziel samenkomen. Een plek van geborgenheid, die je deelt met je meest dierbaren. Vanuit het idee dat je huis je dierbaar is en dat je dat dicht bij je wilt dragen, hebben we de samenwerking met een tatoeage-ontwerper gezocht. Belangstellenden kunnen zich tot en met 1 april melden bij Collectie Overijssel via info@collectieoverijssel.nl, met vermelding van het adres van het huis en de woonplaats.