Camperonderhoud Oost oftewel Autobedrijf Erik Huzen is hèt adres voor onderhoud aan uw camper. Vijftien jaar ervaring met camper- en caravankeuringen in samenwerking met VVN en de rijkspolitie en een team van deskundige medewerkers geven u die zekerheid. U kunt de zorg voor uw camper (of caravan) met een gerust hart aan ons toevertrouwen.
“We zijn een onafhankelijk, BOVAG gecertificeerd Camperbedrijf en dankzij deze BOVAG garantie gaat u met uw camper een onbezorgde vakantie tegemoet”, aldus Eigenaar Erik Huzen.

Bij de camper specialist is het onderhoud van kleine tot hele grote campers mogelijk. Zelfs de campers tot 10 meter in lengte zijn geen probleem voor Camperonderhoud Oost. “De meeste collega’s in deze branche hebben hiervoor geen werkplaatsinrichting en doen hiervoor een beroep op ons. Wij hebben, naast de juiste ruimte, ook de modernste apparatuur. Zo hebben we naast de originele ook de after market testapparatuur in huis om de juiste diagnose te kunnen stellen”, vertelt Erik enthousiast. Daarnaast beschikt het bedrijf over ruime ervaring in chassis- en motoronderhoud.
Ook alle moderne apparatuur om de allernieuwste airco ‘’R1234YF’’ te onderhouden is aanwezig. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om de automaatbak van uw camper te spoelen.

Mocht u voor de opbouw van uw camper het nodige willen aanschaffen dan is ook hierin Camperonderhoud Oost vooruitstrevend. Van Luifels, koelkastsystemen, zonnepanelen, camera’s tot navigatiesystemen, vrijwel alles is mogelijk.

Mocht u toch kiezen voor de (moderne) caravan boven de camper, dan heeft Camperonderhoud Oost ook voor deze liefhebber een speciale brug in huis om alle nodige werkzaamheden uit te kunnen voeren.

Tijdens onderhoud is er voldoende ruimte om uw camper/caravan bij ons te stallen.

Kom langs en ervaar Camperonderhoud Oost aan de Handelsweg 2 in Holten of bel 0548 366101