DEVENTER – Na lange tijd mochten de turnsters in niveau H eindelijk weer een wedstrijd turnen. Nieuw in het Nederlandse turn systeem is dat er niet alleen individueel geturnd wordt, maar dat er nu ook in teams meegedaan kan worden.  Afgelopen weekend nam SVOD met 2 teams deel in Nieuwleusen. In wedstrijd 3 was het de beurt aan Merle Satink, Jente en Chanelle Bos, Elin Oosterveld en Isa Ogink. Ondanks een wat wankele start op de evenwichtsbalk, lieten ze verder prima oefeningen zien en eindigde het team op een 4e plaats in het team klassement.

In de volgende wedstrijd verscheen het SVOD team, bestaande uit Kim en Aniek Lubberts, Saya Evers, Tessa Scharenborg en Anna Weij, op de wedstrijdvloer. Ook zij waren niet vrij van zenuwen, maar daar was op de toestellen weinig van te merken. Bij de prijsuitreiking was de vreugde groot, toen bleek dat het team een bronzen medaille had gewonnen.