DEVENTER – Topicus is met ingang van de jubileumeditie op 10 april trotse nieuwe sponsor en partner van de Stichting IJsselloop.

Het betekent dat op 10 april, tijdens de jubileumeditie, meerdere teams van het snelgroeiende bedrijf deelnemen aan het evenement. Maar ook gaan de IJsselloop en Topicus stapsgewijs samenwerkingen initiëren op het gebied van vitaliteit en trekken samen op voor meer maatschappelijke verbondenheid in Deventer.

“We doen al jaren mee met de IJsselloop. Het is een van de evenementen die van Deventer een aantrekkelijke stad maakt en dat past weer bij onze ambitie om bij te dragen aan een aantrekkelijke plek om te werken, leren, wonen en te ontspannen. Deelname past verder goed in ons vitaliteitsbeleid. Als partner willen we de IJsselloop de komende jaren helpen om verder te groeien”, aldus Marketing- en Communicatiemanager Liesbeth Platvoet van Topicus.

“We zijn blij en trots dat Topicus de IJsselloop de komende jaren wil ondersteunen. Het is een prachtig bedrijf in het hart van onze stad. Bovendien is het een gedreven en energiek bedrijf. Dat past bij de IJsselloop en helpt ons om ons evenement voor de komende jaren verder te versterken”, reageert voorzitter Erick van Zijl van de IJsselloop.

Topicus zal ook nog op andere wijze op en rond het parcours zichtbaar zijn, want de medewerkers van het bedrijf lopen tijdens de IJsselloop voor Beat Batten, de stichting die zich inzet voor onderzoek naar deze dodelijke kinderziekte. Dit jaar zal het parcours voor stadsstrand Meadow daarom een stukje Topicus-parcours worden.”