DEVENTER – Kinderen kunnen iedere zondag weer heerlijk spelen in de het oude centrum van Deventer, want Spelen op de Brink is van 1 mei tot 25 september bij goed weer aanwezig op de Brink.

Op 8 mei is er een feestelijke middag met muziek, een bellenblaasact door Monsieur Bart en demonstraties van Chinese bordjes en diabolo’s door leerlingen van Theaterschool De Klim uit Deventer. En tot slot een lekker ijsje van Talamini!

Bij regen of andere activiteiten als de Zomerkermis en Deventer op Stelten kan Spelen op de Brink natuurlijk niet doorgaan, maar alle andere zondagen kunnen kinderen terecht in een veilig afgezet speelperk, terwijl hun ouders vanaf een terrasje toekijken. Er zijn weer de traditionele kleine Hoge Bi’s, Vliegende Hollanders, driewielers met zijspan of duozit, maar ook Lego Duplo, tollen, stelten, en nog veel meer speelgoed.