DEVENTER – Voor de mensen die gevlucht zijn uit de oorlog in Oekraïne zijn we dringend op zoek naar 50 fietsen, vooral damesfietsen, voor volwassenen voor de locatie Keulenstraat 18 in Deventer. Gebruiksklaar en in goede staat.

Heb jij een fiets, het liefst een damesfiets, die goed is en toch maar in de schuur staat? Dan doe je iemand een heel groot plezier met jouw fiets. Met jouw gedoneerde fiets worden de mensen mobieler, wat een groot verschil kan maken voor de vluchtelingen. De fietsen kunnen gebracht worden op woensdag 4 mei van 09.00 – 18.00 uur en op vrijdag 6 mei van 09.00 – 20.00 uur. Mensen moeten zich melden bij de beveiliging. Het adres is: Keulenstraat 18 in Deventer.

We verloten een Deventer Doet-pas á € 50,- die je bij tal van lokale winkels kunt verzilveren. Daarnaast wordt er een thuis shirt verloot onder de fietsdonateurs van Go Ahead Eagles ter waarde van € 80,-, welke beschikbaar wordt gesteld door IClean Carwash. Er staat een bus waar je je emailadres kunt deponeren als je wilt meedingen naar 1 van de prijzen. Na 9 mei krijgen de winnaars automatisch bericht. Uw fiets betekent een stukje vrijheid.

Alvast dank namens de Oekraïense vluchtelingen