DEVENTER – Op zondag 15 mei gaat de promotie en handhaving van Go Ahead Eagles gevierd worden met een Eagles “Eindfeest ’22” op… De Brink!

Het voorprogramma van het feest start om 18:00 uur, met optredens van een DJ en een zanger uit eigen streek. Vanaf 19:30 tot 21:00 uur worden de spelers en stafleden gehuldigd die de promotie van 2021 en de handhaving van 2022 hebben bewerkstelligd. Dit gaat gepaard met het hoofdoptreden van de avond… Over de invulling later meer, maar Go Ahead Eagles nodigt nu al graag alle supporters uit om volgende week zondag het Eagles Eindfeest ‘22 met spelers en staf mee te komen vieren op De Brink!
Meer over het feest hoor je op Koekstad radio in het programma Code Rood Geel op maandagavond tussen 19 en 20 uur. De zender beluister je via je smartspeaker met de JUKE app, www.koekstadradio.nl of in de ether op DAB+ (kanaal 5A)

Mochten spelers, staf en supporters erin slagen de Play-Offs om Europees Voetbal te behalen, dan zal het feest gewoon doorgaan, maar dan als het ‘Eagles Bijna Eindfeest ‘22’!