DEVENTER – Vredehof / Roelofs Uitvaartverzorging organiseert in samenwerking met Herman Bakker Uitvaartzorg op woensdag 18 mei a.s. de lezing “Rouw is de achterkant van liefde.” Deze lezing gaat over verlies en rouw. Wat is een rouwproces, wat kan in zo’n proces allemaal een rol spelen en wat kan de draagwijdte van rouw zijn in het leven van mensen. Aan de hand van veel praktijkvoorbeelden neemt Henriette Doosje (oprichter van Buro Nazorg en expert op het gebied van rouwbegeleiding), de toehoorders mee in het “Land van Rouw”. Ze geeft tips om jezelf en een ander beter te leren begrijpen in een rouwproces.

De lezing wordt gehouden in Uitvaartcentrum Deventer, Diepenveenseweg 76 in Deventer. Aanvang lezing om 19.45 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. Na de lezing, rond 21.00 uur, staat de koffie klaar en is er gelegenheid voor het stellen van vragen.

Het bijwonen van deze informatieve lezing is gratis en kan door het sturen van een e-mail naar info@vredehof.nl of info@hermanbakker.nl o.v.v. Lezing Rouw, naam en aantal personen. U ontvangt een bevestiging. Let op: vol is vol.

Meer informatie www.vredehof.nl en www.hermanbakker.nl