DEVENTER – Op 26 mei, op Hemelvaartsdag, zet MariaHoeve Oxe tussen 10.00 en 16.00 uur haar staldeuren open voor een heuse boerderijdag. Kom de boerderij proeven en beleven! Aai de dieren, spring op het springkussen, beklim de boerenstormbaan en ontdek het boerenleven.

Wanneer de ouders genieten van een heerlijk kopje koffie, kunnen de kinderen zich vermaken op de traptrekkers of genieten van een echt Regenboogijsje van Pleun. (www.regenboogijsje.nl) Ook zullen er enkele HAVOXL leerlingen van de Boerhaave aanwezig zijn om van onze eigen melk heerlijke Crêpes en pannenkoeken te bakken, waarvan de gehele opbrengst naar KIKA  gaat.

Kortom, een heerlijk uitje waar genoeg te beleven is voor het hele gezin. Kom dus deze Hemelvaart op de fiets of met de auto naar MariaHoeve Oxe, de toegang is gratis. Gelieve geen honden meenemen.

Kijk voor meer informatie op de Facebook pagina van MariaHoeve Oxe.

MariaHoeve Oxe | Oxersteeg 21 | 7428 MC Deventer

Mail: Mariahoeveoxe@gmail.com