DEVENTER – Je weet bijna zeker dat je recht hebt op 800 euro energietoeslag, maar je weet niet goed wat je moet doen om het geld te krijgen. In de Bibliotheek Keizerlanden helpen we met het invullen van een papieren aanvraagformulier.

Je neemt mee:

  • ID-bewijs (géén rijbewijs)
  • Recent bankafschrift met daarop:
    • Je loon en/of ander inkomen
    • Een bewijs van betaling van energielasten

Om teleurstelling te voorkomen: er zit een grens aan wat je mag verdienen. Die ligt op ongeveer 120% van het minimum inkomen. De precieze bedragen vind je op www.deventer.nl/energietoeslag. Twijfel je? Kom ook dan gewoon langs. Misschien zijn er wel andere mogelijkheden voor jou.

Je bent welkom op dinsdag- en woensdagochtend tussen 9.00 en 13.00 uur en op donderdagmiddag tussen 13.00 en 14.30 uur. Het maakt niet uit of je bij Geldfit, de Kern of het IDO langskomt. We weten allemaal wat nodig is om de toeslag aan te vragen.