SCHALKHAAR – De hele maand juni maken alle klanten kans om hun kassabon terug te winnen. Elke week wordt er een winnaar getrokken uit de ingeleverde kassabonnen.

In de afgelopen 30 jaar heeft Jeannet haar zaak samen met haar team opgebouwd en tot een succes gemaakt.  Haar ‘meiden’ zijn haar trouw. Zo is Marieke al 30 jaar in dienst en is ook Karin is al 15 jaar werkzaam bij Jeannet. Na 24 jaar kwam zelfs Chantal opnieuw haar kwaliteiten inzetten, al met al genoeg reden voor een feestje..

Corona gooide 2 jaar lang roet in het eten en de deuren van de kapsalon werden tot 3 keer toe noodgedwongen gesloten. Na de sluiting was het 2 jaar lang hollen en stilstaan. “Alle klanten bleven betrokken en trouw en daar ben ik enorm dankbaar voor”, aldus de eigenaresse. Dit was voor Jeannet echter een keerpunt en bedacht ze haar plan: “Ik ga mijn meiden iets bijzonders aanbieden om hen te bedanken voor hun inzet, gezelligheid, betrokkenheid en enorme flexibiliteit.” Ipv sluiting door corona  sluiten wij dit keer onze deuren 4 dagen lang voor iets positiefs.. want.. wij gaan met z’n allen van 15 juni t/m 18 juni naar Ibiza!

Wie de zakelijke weetjes en Ibiza avonturen wil volgen kan meekijken op haar Facebookpagina

of de Instagrampagina van de onderneming.

Jeannet Total Look
Timmermansweg 33, Schalkhaar
www.totallook.nl