SCHALKHAAR – Al maanden is de Spanjaardsdijk, tussen het AZC en de rotonde bij de wijk Westenberg Buiten, een weg met gaten in het wegdek. Diverse lekke banden zijn ontstaan. Sinds de vorstperiode van februari/ maart zijn er verschillende gaten in het wegdek ontstaan ​​en het wordt alleen maar erger.

Auto’s rijden om de gaten heen en het lijkt alsof de gemeente er niks aan doet, waarschijnlijk omdat er niet over geklaagd. Maar niets is minder waar. Bewoners klagen in WhatsApp berichten of in e-mail berichten aan deze krant. Hopelijk wordt er een keer wat aan gedaan, aldus een bewoner, ik ben nu 2 lekke banden verder.

Door de vorstperiode zijn er gaten ontstaan, ​​en omdat de Spanjaardsdijk een redelijk drukke weg is, worden de gaten groter en dieper. Ook de steenslag is gevaarlijk voor automobilisten en fietsers die naast de weg op het fietspad fietsen. Over een lengte van 200 meter zijn er sowieso 6 grote gaten te zien.