DEVENTER – Na 25 jaar te hebben gewerkt in het bedrijfsleven kent eigenaresse Brigitte Postma van Yellow Support het klappen van de zweep. Als creatieve duizendpoot heeft ze al vele bedrijven geholpen om structuur en overzicht te krijgen in onder meer de administratie, email en klantcontact. “Veel bedrijven missen de tijd en soms inzicht om alle randzaken op orde te krijgen en/of te houden. Als virtueel assistent neem ik deze taken graag tot mij”, aldus de onderneemster.

Iedere ondernemer focust zich het liefst op zijn corebusiness. Ook moet je als bedrijfseigenaar vaak van alle markten thuis zijn én wil je graag groeien. Grotere bedrijven hebben vaak iemand in dienst die randzaken uitvoert, zoals een officemanager of een accountmanager. “Wanneer je als groeiende zzp’er of klein bedrijf geen volledige functie kunt bieden voor deze taken, kom ik vaak in beeld. Als virtueel assistent, letterlijk een assistent op afstand, ben ik al inzetbaar voor enkele uren per maand”, vertelt Brigitte enthousiast. Klanten worden door de onderneemster volledig ontzorgd.  Ze werkt zelfstandig, er is geen investering nodig in apparatuur of werkplek en er zijn geen financiële risico’s omdat je niemand in dienst hoeft te nemen. Op https://yellowsupport.nl/mogelijkheden/ krijg je inzage in alles wat Brigitte te bieden heeft. Maar bovenal is alles bespreekbaar met haar. Dat de eigenaresse nog vol met nieuwe plannen zit is duidelijk. “In de toekomst wil ik mijn werkzaamheden uitbreiden met webdesign en online marketing, zodat ik mijn klanten nog beter kan bedienen.

Dat Brigitte passie heeft voor haar vak is duidelijk: “Het geeft veel voldoening om alles op orde te brengen en om gestructureerd werk af te leveren. Wanneer je dan aan het einde van een werkdag een appje van je klant mag ontvangen met de tekst “bedankt weer voor het goede werk”, weet je waar je het voor doet.” Wie meer wil weten kan een kijkje nemen op www.yellowsupport.nl of een afspraak maken voor een eerste kennismaking.