DEVENTER – In aanloop naar de grote Deventer Boekenmarkt op 7 augustus aanstaande, waar we ook dit jaar weer met een kraam vertegenwoordigd zullen zijn, zijn de boekenmedewerkers van het Rode Kruis al weer druk bezig om ervoor te zorgen dat we u een mooi en gevarieerd aanbod  kunnen presenteren. Om u de kwaliteit te kunnen bieden die u van ons gewend bent, zijn we op zoek naar goede boeken. Recente romans en thrillers, Science Fiction, kinderboeken, boeken van Deventer en omstreken, reisboeken en Russische en Oekraïense boeken zijn meer dan welkom, evenals LP’s, CD’s en singles (m.u.v. klassiek), omdat hier momenteel veel vraag naar is. Uiteraard zijn ook alle andere boeken van harte welkom, zolang ze maar goed verkoopbaar zijn. Tijdens de boekenmarkt zullen ook onze boekenkelder in de Golstraat en Rode Kruiswinkel aan het Waltorenpad geopend zijn, zodat u alvast in de sfeer van de boekenmarkt kunt komen, of even rustig kunt uitblazen en bijkomen.

Wilt u nog voor de grote boekenmarkt ruimte maken in uw boekenkast, zodat u deze op 7 augustus weer naar hartenlust kunt vullen? Dan is dit een uitgelezen kans om het Rode Kruis een warm hart toe te dragen. U kunt uw overtollige boeken (1 of 2 doosjes of tassen) inleveren bij onze Rode Kruiswinkel aan het Waltorenpad 3 in Deventer (tegenover de Boreel) op vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. Bij donatie van grotere hoeveelheden of als u deze niet zelf kunt brengen, kunt u bellen met 06-51099949.