Mariënheem – Na jarenlang te hebben gewerkt als vestigingsleider van een grote bouwmarkt heeft eigenaar Dennis Nijland de sprong gewaagd en is hij voor zichtzelf gestart. In de nieuwe showroom van Hakkert Deuren & Kasten kun je een voorproefje krijgen van de mogelijkheden voor het perfect op maat laten maken van je wensen op het gebied van deuren en kasten.

“Ik produceer én plaats alles zelf, dat maakt het uniek”, vertelt de ondernemer gepassioneerd. Of het nu gaat om binnendeuren, buitendeuren, schuifkasten én -deuren of een ombouw voor je wasmachine, Dennis helpt je met kiezen, perfect inmeten en op maat maken! “Het is echt ontzettend leuk om klanten blij verrast te zien wanneer ik het plaatje in hun hoofd heb weten te realiseren óf hun verwachtingen heb overtroffen “, aldus de eigenaar! “Met mijn bedrijf kan ik mijn eigen waarden combineren met vakmanschap en creativiteit en dat is een heerlijk gevoel.” In loondienst heeft Dennis zijn cursus tot meubelmaker afgerond. Samen met een enorme passie en liefde voor klanten én het bedenken en uitvoeren van maatoplossingen, heeft hij een vliegende start gemaakt.

Wie nieuwsgierig is geworden is van harte welkom in de recent geopende nieuwe showroom van Hakkert Deuren & Kasten, Hellendoornseweg 42, Mariënheem, 06 24869616. Dit kan op afspraak of tijdens de openingstijden: donderdag van 17.00 tot 21.00 uur. Vrijdag van 8.00- 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.30 uur.

Vorig artikelEnergietoeslag, wie helpt me met de aanvraag?
Volgend artikelWarenmarkten naar de Beestenmarkt