DEVENTER – Speelgoedmuseum Deventer organiseert voor de echte gamefanaten t/m 17 jaar een tof FIFA-toernooi met maar liefst 6 schermen. Durf jij mee te doen aan dit toernooi? De deelname is gratis. Geef je nu op via de website van het Speelgoedmuseum.

Het toernooi wordt gespeeld op PlayStation en vindt plaats op zaterdag 9 juli van 09.30 – 11.00 uur in het Speelgoedmuseum. Het toernooi begint met een poulefase. Na de poulefase zullen de nummers 1 en 2 doorgaan naar de Knock-outs. Echter, niet getreurd want als je uit het toernooi ligt kan je altijd nog tegen elkaar blijven spelen voor de eer of je kunt meekijken bij de andere deelnemers.

Hoofdprijs
De winnaar van het toernooi ontvangt van het Speelgoedmuseum een Museumkaart. Een Museumkaart biedt je toegang tot meer dan 450 musea in heel Nederland.

Alle deelnemers hebben na het FIFA-toernooi gratis toegang tot het meest speelse museum van Nederland!

Alle informatie is te vinden op hetspeelgoedmuseum.nl/fifa