DEVENTER – Altijd al een kijkje willen nemen in de kleedkamer van Go Ahead Eagles? Of ben je op zoek naar Eagles-trainingskleding van afgelopen seizoen voor een aantrekkelijke prijs? Wil je handtekeningen scoren van je favoriete Eagles-spelers? Dan kun je op vandaag 31 juli je rood-gele hart weer ophalen tijdens de Open Dag van Go Ahead Eagles in De Adelaarshorst!

Om 12:00 uur zwaait het Home of Football-hek open en kunnen supporters van alle leeftijden tot 17:00 uur meedoen aan allerlei activiteiten in en rond De Adelaarshorst, waar uiteraard ook weer verschillende kramen staan opgesteld. Een traditioneel onderdeel van de Open Dag – die voor het eerst sinds 2019 weer kan worden georganiseerd – is de verkoop van door (jeugd)spelers gedragen wedstrijd- en trainingskleding van voetbaljaargang 2021/2022 in het spelershome (op = op!).

Altijd al willen weten hoe de kleedkamers, catacomben en andere ruimtes van De Adelaarshorst er uitzien? Sluit je dan tussen 13:30 en 15:00 uur aan bij een van de Stadion Tours. De Open Dag wordt van 16:00 tot 17:00 uur afgesloten met het presenteren van de spelers en stafleden op het veld van De Adelaarshorst.

De muzikale aankleding van de middag wordt verzorgd door DJ Wesley Hettema, Ammar en Stef Ekkel.