DEVENTER – Vanavond staat alweer het zesde competitieduel van dit seizoen op de planning. Go Ahead Eagles zal afreizen naar Volendam voor het treffen met ‘het andere Oranje’. Een overwinning zal zeer welkom zijn voor de mannen van René Hake.

Ondanks het sluiten van de transferdeadline, inmiddels ruim een week geleden, werd de selectie toch nog versterkt door technisch manager Paul Bosvelt. De Italiaanse verdediger Federico Mattiello koos voor zijn eerste buitenlandse avontuur in Deventer.

René Hake is content met de nieuwe aanwinst: “Federico is een actieve jongen met veel energie en dynamiek in zijn spel. Hij brengt de nodige agressiviteit met zich mee. Het is een hele open jongen die zich gelijk in de groep mengt, dat is mooi om te zien. Federico is iemand die op het veld erg gedreven is en direct wil laten zien wat hij kan”, vertelt Hake. “We moeten hem nog enigszins opwerken om helemaal wedstrijdfit te worden en eventueel in de basis te kunnen laten starten.”