DEVENTER – Het NPO Radio 1-programma Dijkstra en Evenblij Ter Plekke zendt aanstaande zondagavond uit vanuit Cafe De Hip in Deventer. Bezorgde Deventenaren komen aan het woord over de asfaltcentrale om de hoek, want hoe veilig is die nu?

Go Ahead Eagles-icoon Dick Schneider vertelt hoe hij uit zijn voetbalpensioen terugkeerde om de club van degradatie te behoeden. En lokale sportclubs zijn in nood: door de explosief stijgende energielasten is hun voortbestaan onzeker.

Er is livemuziek van Rob Dekay, het gaat over de nooit opgeloste Deventer Putmoord en burgemeester Ron König neemt plaats in de verhoorwagen.

De presentatie is in handen van Frank Evenblij en Mai Verbij

U bent welkom om de uitzending bij te wonen
Locatie: Cafe De Hip, Brink 21 in Deventer
Inloop 19.30 tot 20.00 uur.

De radio-uitzending is van 20.00 tot 22.00 uur en is ook te volgen bij BNNVARA op NPO Radio 1 en nporadio1.nl