DEVENTER – Op zaterdag 1 oktober wordt er een pop-up kapperszaak in de wijk Voorstad-Centrum gecreëerd. In deze kapsalon kom je niet alleen maar voor een gratis knipbeurt maar leer je ook andere culturen kennen en deel je je verhaal met anderen.

In de pop-up kapsalon worden gratis knipbeurten aan buurtbewoners en passanten gegeven in ruil voor een verhaal over wie in de stoel zit. Je kunt genieten van de verhalen van de personen in de kapsalon en de gezellige sfeer met muziek, drankjes en een kinderspeelhoek.

De Kultuur Kapsalon is de plek om op een toegankelijke en laagdrempelige manier je verhaal te kunnen doen en dit te delen met mensen om je heen. Het is een waardevolle manier om in contact te komen met de wijk, andere culturen te leren kennen en zichtbaar te maken wat er allemaal leeft aan verhalen, nationaliteiten, talen en culturen in de wijk.

Datum: zaterdag 1 oktober
Tijd: 12.00 tot 15.00 uur
Locatie: Beestenmarkt