ZWOLLE – Ieder jaar worstelen vele leerlingen weer met één van de belangrijkste keuzes in hun leven: het kiezen van een vervolgopleiding. Sta jij voor je studiekeuze? Of twijfel je over de studie die je gekozen hebt? Wil jij na je huidige studie nog doorstuderen? Of heb je een zoon of dochter die voor zijn of haar studiekeuze staat? Breng dan een bezoek aan Onderwijsbeurs Noordoost.

Met ruim 90 deelnemende (onderwijs)instellingen uit binnen- en buitenland, de meest uiteenlopende opleidingen op alle niveaus en een inspirerend programma is Onderwijsbeurs Noordoost hét studiekeuze-evenement van Noordoost-Nederland.

Op de stands krijg je een goed beeld van de verschillende opleidingen. Ook staan er studenten klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast kun je 1-op-1 coaching krijgen én interessegebied voorlichtingen en inspirerende studiekeuze-sessies volgen. Kortom: alles is aanwezig om jouw studiekeuze een kickstart te geven!

Locatie

IJsselhallen Zwolle, Rieteweg 4, Zwolle. Direct gelegen aan de A28 en parkeren is gratis.

Openingstijden

Vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober, beide dagen geopend van 09:00 – 16:00 uur. Ga voor meer info en gratis tickets naar www.onderwijsbeurs.nl

Vorig artikelZondag Modezondag in de Deventer binnenstad
Volgend artikelEen tijdslot én bloed prikken bij Bloedbank Deventer