DEVENTER – Het wordt weer kouder en je kunt erg goed merken dat het najaar eraan komt! Dat betekent tijd voor een nieuw modeseizoen en dus tijd voor de Modezondag!

Ben jij op zoek naar leuke aanvullingen voor jouw najaarsgarderobe? Breng dan zondag 2 oktober een bezoek aan de Deventer binnenstad. Op het Grote Kerkhof tonen mannequins de allernieuwste najaarscollecties voor het hele gezin.

De modewinkels hebben de allernieuwste collecties in de mooiste kleuren in de winkel hangen en tonen deze graag aan jou! Bezoek een van de shows om 13.00 uur, 14.30 uur of 16.00 uur en je bent helemaal op te hoogte van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, tassen, sieraden en andere accessoires. En het toffe is dat je de items die je hebt gezien na de modeshow direct kunt scoren in de winkels in de binnenstad!

Voor meer informatie kun je kijken op www.deventer.info/mode
Facebook: Mode in Deventer
Instagram: @modeindeventer