DEVENTER – Zondag 23 oktober wordt op de Brink, hét stadsplein van Deventer en tevens één van de fraaiste pleinen van Nederland, een betoverende herfstbrocante georganiseerd.

Omzoomd met vrolijk nazomerse terrassen en kastanje bladeren in magische tinten waan je je in een heerlijke Franse ambiance als op een plein in de Provence. Verliefd slenterend of dansend over de brocanteboulevard zie je spontaan bij één van de circa 30 stands dat aparte stuk wat je al zo lang zoekt en deze zondag onvergetelijk maakt. Van lief, stoer en oud tót vintage, chic en stout.

Van stoere tuinbanken, opgeknapte Franse stoeltjes, tafellinnen, prachtige serviezen, bestek, glaswerk, oud speelgoed, schilderijen, toffe vintage kleding, zilver, sieraden, bouwmaterialen, lampen en deurklinken tot fraaie bustes en frêle korsetten. Van hip, bohemien en retro tot puntgave avant-garde kitsch. Van boudoir tot industrieel.

Kortom; een dag voor liefhebbers van brocante, vintage en het Franse leven. De Brink wordt een zondag lang omgetoverd in een feest van verwondering, magie en beleving, in een vrolijk lint van kijk- en snuffelplezier. Pluk-de-dag tussen 10.00 en 17.00 uur.

Nadere info: www.facebook.com/brocanteaandeijssel.