COLMSCHATE – Halloween groeit in Nederland. Steeds meer mensen versieren hun huis en tuin en steeds meer kinderen vinden het leuk om zich heel eng te verkleden en te schminken. Ook winkelcentrum Colmschate gaat hier niet aan voorbij en komt met een week vol met sfeer en een weekend vol met enge activiteiten!

Enge etalages
Het winkelcentrum is inmiddels alweer voorzien van ornamenten met spookjes en de oranje pompoenen. Heeft u al gezien dat deze nu ook zijn verlicht?
In de week voor Halloween zijn heel veel etalages voorzien van hele enge dingen! Niet alleen pompoenen, maar alles is ook leuk versierd met spinnenwebben, skeletten, vleermuizen en andere enge dingen! Kom dus de hele week (24 t/m 30 oktober) lekker griezelen in Colmschate!

Gratis in het spookhuis
In het weekend wordt het zelfs nog enger in het winkelcentrum, met tal van enge figuren die je kunt tegenkomen, enge attracties en ander vermaak! Eén van de engste attracties die je kunt bedenken komt naar Colmschate: een loopspookhuis zoals je kent van de kermis. Dit loopspookhuis is maar liefst 14x 4 meter en op vertoon van een kassabon met de datum 30-10 van een van de Colmschater winkels mag je gratis naar binnen! Het spookhuis staat er alleen op de zondag, maar daar moet je bij zijn natuurlijk!
Een andere spectaculaire attractie is de flight simulator. Denk je in dat je een heks bent, of kom zelfs verkleed als heks en laat eens zien of jij echt kunt vliegen? Durf jij dat aan?

Zaterdag 29 oktober (12.00 – 16.00 uur):
– Diverse figuren in het winkelcentrum met enge spelletjes
– Trick or treat spel voor kinderen: haal bij de speciale stand een deelnameformulier. Zoek de letters in de verschillende etalages, vind het woord en ontvang als beloning een gratis snoepzakje! (op=op)
– Laat je schminken als monster
– Kom om 15.00 verkleed naar het winkelcentrum. Meld je bij de ‘Trick or treat kraam’. Alle verklede kinderen worden beoordeeld en de leukste 3 ontvangen een mooie prijs!
– Laat je schminken als een monster (vanaf 12.30 uur)
– Draaimolen

Zondag 30 oktober (12.00 – 16.00 uur):
– Loopspookhuis. Gratis entree voor iedereen die een kassabon kan laten zien van een van de winkels in winkelcentrum Colmschate met de datum 30 oktober.
– Heksen-flight simulator. Kun jij vliegen als was je een heks? Meld je bij de speciale stand en probeer het ook!
– Dansgroep Almax DCD vertoont diverse enge dansen (12.00 / 13.00 / 14.00 uur)
– Diverse enge figuren in het winkelcentrum met enge spelletjes.
– Draaimolen
– Laat je schminken als monster (vanaf 12.30 uur)
– Trick or treat spel voor kinderen: haal bij de speciale stand een deelnameformulier. Zoek de letters in de verschillende etalages, vind het woord en ontvang als beloning een gratis snoepzakje! (op=op)

Meer informatie is te vinden op www.colmschate.com