DEVENTER – Humanitas Deventer, afdeling Steun bij Verlies en Rouw, organiseert wandelingen voor lotgenoten die met verlies te maken hebben gehad. Bij het verliezen van een dierbare staat het leven soms voor je stil. En ook andere vormen van verlies leiden vaak tot gevoelens van rouw en verdriet en eenzaamheid teweegbrengen. Denk daarbij aan het verlies van een relatie, een baan, vriendschappen of gezondheid.

De wandelingen doen we met betrokken vrijwilligers die bekend zijn met zulke ervaringen. Voorafgaand aan de wandeling doen we een korte kennismaking en introductie met koffie of thee. Daarna lopen we ongeveer een uur met elkaar in een bosrijke omgeving en ronden we het samenzijn met elkaar af.

Op zondag 30 oktober ben je om 10.00 uur van harte welkom in de Aula van de Tjoenerhof aan de Averlose Houtweg 14b in Diepenveen. De wandeling en het samenzijn duurt tot ongeveer 12.00 uur. Houdt u er alstublieft rekening mee dat in de nacht van 29 op 30 oktober de wintertijd ingaat en de klok dan een uur teruggezet wordt!

De wandelingen zijn 1 keer per maand en ook op 27 november en 18 december.

Aanmelden van tevoren mag, maar is niet noodzakelijk.

Bij vragen kun je bellen naar Rob Speksnijder: 06 – 53825830 of mailen naar: steunbijverlies.deventer@humanitas.nl  of kijk op onze website: www.humanitas.nl/afdeling/deventer/activiteiten/humanitas-steun-bij-rouw/